According to Julie

Oslo-favoritt: Pals

2 Comments

I Rosenborggata 19 ved Bislett ligger fabrikkutsalget til grossisten Pals. Litt bortgjemt i en bakgård kan du kjøpe kaffebønner, pålegg, sjokolade, te, sukkerbiter og mye annet som du kan forvente at grossisten til caféer, bakerier og storhusholdning selger. Og du kan kjøpe det i store kvanta til relativt små summer.

Du har sannsynligvis drukket kaffe fra Pals på café, bakeri, restaurant eller jobb. Jeg kjøper ofte kilosposer med espressobønner på Pals. Da jeg først oppdaget Pals (via Jorunn og Eirik) visste jeg ikke om andre butikker i Oslo som solgte hele bønner. Alternativet til Pals var Kaffebrenneriet og Stockfleth’s. Siden har det blitt enklere å skaffe kaffebønner i vanlig matbutikker, men jeg har fortsatt ikke funnet noe matbutikkalternativ som matcher Pals på kvalitet per pris.

Er det like superfantastisk som en kvart kilo bønner fra for eksempel Tim Wendelboe? Nei, men superfantastiske kaffebarbønner koster 2-4 ganger så mye som Pals-bønner. Derfor har Pals’ kaffe blitt en viktig del av min hverdag.

Kaffe, og kjempekrukker med pesto:

pesto og kaffe

Bildet av fabrikkutsalget er lånt av Pals’ nettside, og frokosten min har jeg fotografert selv, for det er sånn man gjør på Instagram.

2 thoughts on “Oslo-favoritt: Pals

  1. Hyggelig omtale om oss på din blogg. Fint om du retter opp adressen til Rosenborggt.19 (ikke nr 9). M.v.h. A/S Pals.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s