According to Julie

Dagens blogger: Virrvarr

1 Comment

Det er 10. desember, og dagens blogger er Virrvarr, også kjent som Ida Jackson. Det er ganske sannsynlig at dere allerede har hørt om Virrvarr. Hun er flere ganger kåret til Norges beste blogger, for ikke lenge siden var hun med på NRKs Trekant, og hun har gitt ut to bøker. Den siste handlet om hvordan man kan ta over verden – eller i hvert fall oppnå innflytelse – gjennom blogging.

Noen bloggere blir nemlig kjente fordi de blir kjente. De når en slags kritisk masse av enten svært mange eller svært innflytelsesrike lesere på en eller annen måte, og så er de plutselig "en kjent blogger", "bloggkjendis" eller "kjendisblogger" (Språkdebatt på E24-desken: Hva er forskjellen på en bloggkjendis og en kjendisblogger?) Dermed får de oppmerksomhet uansett hva de skriver, og lesertall/innflytelse går tilsynelatende bare oppover. Noen ganger forstår jeg virkelig ikke hvorfor de har kommet dit.

Det gjelder ikke Virrvarr. Hun er bloggkjendis (tror vi i E24 landet på at det var bloggkjendis som var det mest dekkende begrepet) fordi hun skriver godt om interessante temaer. Derfor leser jeg bloggen, og anbefaler dere å gjøre det samme.

Jeg viser til det Virrvarr selv har valgt ut som godbiter fra arkivet. De utvalgte innleggene under er innlegg som har betydd spesielt mye for meg.

Blogg: Revolusjonært roteloft
Twitter: @virrvarr

Utvalgte innlegg:
Mine beste bipolartips (mye av dette er generelt gode råd for å passe på egen psykisk helse)
Om å dumpe andre enn kjæresten
En bloggers anmeldelser av journalistene som intervjuet henne

One thought on “Dagens blogger: Virrvarr

  1. Det er jo et lett spørsmål. Bloggkjendis er en som er kjendis pga blogg. Kjendisblogger er en som blogger om kjendiser, eller en kjendis som også blogger.
    🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s