According to Julie

argument: hjem

3 Comments

argument er nå lagt ut som pdf her.

I høstens utgave har jeg skrevet om både nerdepolitikk og hjemlengsel. Andre har skrevet om brevduer, palestinske flyktninger og hvorfor depping er nyttig.

Dessuten er det uvanlig mye om feminisme og lignende spørsmål i samfunnsseksjonen. Det skulle man ikke trodd, siden det er den første utgaven der jeg offisielt er samfunnsredaktør, og jeg synes feminisme er litt vanskelig, på grensen til bare slitsomt. Jeg synes likevel det var verdt å trykke tekstene: Blant annet er det en skribent som lurer på hvorfor hun egentlig skal ta "guttejente" som et kompliment, når hun ikke kan kalle gutter "jentegutter". En annen kjefter skikkelig på sine forelesere, som deltok i sommerens feminismedebatt på en tåpelig måte.

Hver utgave av magasinet har en temadel, og denne gangen er temaet "hjem". Derfor er slippfesttemaet (tidligere slipsfest) "syklubb". Mest mulig hjemmelaget, altså. Jeg planlegger hjemmelagede cookies, kjole sydd av farmor og skjerf, sokker og smykker laget av mamma. Syklubbfest må vel også være en fantastisk anledning til å drikke te med gin.

Gin in teacups, and leaves on the lawn…

3 thoughts on “argument: hjem

  1. Fine fine sangen! Jeg skal prøve å få lest dette. Som du vet er jeg superinteressert i feminismesaker.

  2. Når skal du laste opp greiene fra SU Valgvaken, Sub Scene? =D

  3. Q-ram Sharif – Grunnen til at jeg ikke har lastet opp reportasjen er at skolen har valgt å publisere den på journaliststudentenes egen nettside. Det er imidlertid en teknisk feil på siden, slik at ikke hele reportasjen vises:
    http://journalen.hio.no/journalen/Magasin/article4981.ece
    Får du åpnet pdf-en med resten av teksten? For det får ikke jeg. Derfor sender jeg deg reportasjen på mail, slik jeg leverte den inn til skolen, så du kan se hvordan det ble og eventuelt protestere hvis noe er feil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s