According to Julie

Argument-Elg!

1 Comment

Happy Moose Cap Friday!

I natt skal jeg ikke bare feire elgen, men også slipp av nytt nummer av Argument.

Argument er et magasin/tidsskrift skrevet av studenter i Oslo. Argument befinner seg i grenseland mellom faglig tidsskrift og nyhetsrettet studentavis. Målet er å skrive om hva studenter studerer, slik at alle – uavhengig av fakultet – kan lese og ha glede av det.

Med andre ord: HF-erne kan også lese det BI-folk bryr seg om, og journaliststudenter som meg har godt av en biologiartikkel i blant.

Jeg er fast medlem av samfunnsredaksjonen i Argument. I tidligere utgaver av Argument har jeg blant annet skrevet om misjonærer i Kambodsja, valgforskning i USA og Jonas på Chateau Neuf. I det nyeste nummeret trykkes en litt forkortet og oppdatert versjon av denne artikkelen om medieøkonomi.

Argument kan leses i pdf-format på nettsiden. Tidsskriftet er tilgjengelig på Studentsamskipnadens studiesteder (dvs. blant annet Blindern), på Høyskolen i Oslo og på BI, – i tillegg til utvalgte Narvesen, Norli og Tronsmo.

Bilde: Elg i solnedgang t-skjorte

Advertisements

One thought on “Argument-Elg!

  1. Jeg leser nyeste nummer av Argument for tiden, og må si jeg alltid blir gledelig overrasket over hvor bra det er! Gleder meg til det kommer på nett, så jeg endelig kan linke til artiklene!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s