According to Julie

Pia Haraldsens feil

4 Comments

Bikinien min matchet forsiden. I ettertid matchet huden min rammen på forsiden.Min Facebook status: Julie er solbrent (og skylder på Pia Haraldsen.)

Hvorfor? Jeg leste hele boken til Pia Haraldsen mens jeg lå på en flytebrygge utenfor Malmøya. Det tok ikke veldig lang tid å komme gjennom den boken, men lang nok tid til at jeg burde hatt mer/sterkere solkrem. Bikinien min matchet forsiden. I ettertid matchet huden min rammen på forsiden.

Ja, men hvorfor gjorde du DET da? Pia Haraldsens bok var årsak til en liten slåsskamp diskusjon ved en middag hos familien min for noen måneder siden. Min far og jeg hadde begge lest om den i Morgenbladet, og vi var skeptiske. Min mor og en av mine søstre forsvarte boken. Ingen av oss hadde lest den på dette tidspunktet, men da den viste seg å være i mine foreldres hus da jeg besøkte dem på en fridag, måtte jeg bare finne ut hvem av oss som hadde rett.

Og hvem hadde rett? Vel…

Advertisements

4 thoughts on “Pia Haraldsens feil

  1. så, du kunne ikke møte meg på grunn av pia haraldsen? 😉

  2. Heidi – Du kan si det sånn. Hun har skyld i mye av det som går galt.

  3. Dersom man trengte noe videre bevis på at spåkoner er en gjeng med lurendreiere, kommer jeg med følgende gullkorn fra Morgenbladets artikkel:
    “Mens Vendela Kirsebom har nok med å fortelle oss hvordan vi kan slippe å se ut som om vi er førti når vi faktisk er førti, vil Pia Haraldsen mer. I forordet forteller hun at hun gikk til en spådame som sa at hun måtte skrive bok: ««Pia», sa tarotdamen. «Du har noe viktig å si til andre der ute.»»”
    Har ordet “viktig” fått helt ny betydning siden jeg gikk på barneskolen, eller finnes det personer der ute som mener at Pias kunnskap om hotpants er “viktig”? Bortsett fra denne spådamen og Pia selv, da.

  4. Oh! Cliff hanger! Don’t keep us waiting too long 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s