According to Julie

7 thoughts on “Sommer

 1. Hva er den bygningen? Er det en kirke? Moske? Synagoge? Noe annet spennende?

 2. Eva – det er en barnehage, men jeg har aldri sett barn der, og det er ikke et bra sted for barn uansett (et stort basseng omringet av folk som drikker øl, røyker vannpipe og legger fra seg glødende engangsgriller). Så jeg tror kanskje det er barnehagens kontor. Jeg er i Oslo store deler av påsken forresten.

 3. Det er Tårnhuset åpen barnehage, et tilbud for foreldre med små barn (under barnehagealder). Som et møtested er det faktisk helt genialt. St. Hanshaugen er flott om våren!

 4. Av en øl blir det ingen sommer, jenta mi. Men vår er det, og du må gjerne komme og rake i hagen på søndag!
  Mamma

 5. Norge er et merkelig land. Hepp.

 6. Eva – hepp.
  Rambukk – Jeg mente ikke at St. Hanshaugen er et dårlig sted for barn. Tvert i mot. Men skulle jeg samlet mange barn på et sted og latt dem leke med minimum av innblanding fra voksne, ville jeg ikke valgt akkurat den delen av parken. De andre barnehagene i parken er jo ikke åpne – de har gjerder. Så er dette et sted foreldre kan ta med seg barn, men ikke forlate dem?

 7. Julie, ja det stemmer. Vi snakker om veldig små barn. Ingen barnehage altså, i vanlig forstand. En møteplass for nybakte foreldre, med et pedagogisk tilbud for barna. Gratis. Veldig populært.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s