According to Julie

8 thoughts on “På første rad i bloggedebatt

 1. ja, se der ja 🙂 håper dere har det fint i praha. konferansen gikk strålende!

 2. Skulle bare si at jeg fant deg og at jeg nå er tilbake med linker til de søte og mer motbydelige bloggervennene mine. Velkommen til min bittelille og ringe plass!

 3. Hei Julie!
  Jeg har ikke sett så mye på din blogg, men du skrev i gjesteboken på hjemmesiden min. Så da skriver jeg på din! Ja, hjemmesiden min forandrer seg nok av og til, men ikke hele tiden. Jeg kan jo følge med på hva som skjer på bloggen din! He he! Fortsett gjerne med å skrive hva du synes om hjemmesiden min. Hint, hint!
  Klem Jenny Marie!!!

 4. Apropos blogging (og det faktum at jeg skylder deg en hel skare med kommentarer): jeg har funnet en svært interessant og innholdsrik blogg – http://www.brooklynvegan.com – min nye musikkguru. Men du har sikkert oppdaget dette for lenge siden. Denne bloggekulturen er ennå litt ny og fremmed for meg… Uansett- sitter her og tripper og gleder meg til Praha-oppdateringen! Snakkast

 5. Ingvild – Ja da, jeg skal legge ut Prahastoff, men det tar litt tid. Og jeg har vært så sliten etter turen at all ikke-økonomi-oppgave-tid stort sett har gått med til søvn… huff, dette er ikke likt meg. Hadde ikke sett siden før, så takk for tipset.

 6. Pia sier at hun nesten ikke trenger å forberede seg til øko-kollokvien fordi du har gjort allting allerede. Kan du slutte med det, nå flyr hun bare rundt og lager håndvesker med pappkopp og tape. Og vi som lekte stilleleken og allting.

 7. Anna – Nå forstår jeg ikke mye, for Pia og jeg har ikke seminar eller kollokvie sammen i det hele tatt.
  De som evt. trodde alle kommentarene til bildet skulle ha noe med bildet å gjøre – hvor fikk dere den ideen fra? Debatten der bildet ble tatt, er blitt skrevet om for et par innlegg siden. Jeg er bare glad såpass mange har kommet over kommentarsperren sin. Det er lenge siden jeg måtte skrive egne innlegg om: “Vær litt snille og kommenter litt da…”
  Yngve, Ingvild og alle andre Inter-masere – Prahastoff er på vei.

 8. inter-maser ja… jasså…. nå vet jeg hvor jeg står 🙂 (går det an å si det på norsk forresten?)… si i fra om du trenger hjelp med prahastoff da! sees imorgen kjempetidlig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s