According to Julie

Se her, alle mine ikke-bloggende venner!

3 Comments

Ja, du ja. Du som ikke er vokst opp i et bibliotek/internetkafé, som ikke har en nerd til far og som derfor synes dette med blogging er litt skummelt og geekete. Det er det ikke. Bare se på meg, jeg er stadig like “normal” som jeg alltid har vært. Så selv om det er kanskje er litt tiltak for deg å starte din egen blogg, er det ikke forbudt å klikke på Comments og legge inn en liten hilsen. Jeg vet at det ikke bare er bloggere som leser denne siden; det er mange av dere som bare er personlige venner av meg og som følger med fordi jeg har mast litt. Så kom igjen, bevis at dere har lest! Klikk på Comments og skriv noe, hva som helst! Det gjør deg ikke til blogger/nerd, og det skal INGEN html-kunnskaper til for å få det til. Du trenger ikke skrive på engelsk, heller. Så… hva venter du på?

3 thoughts on “Se her, alle mine ikke-bloggende venner!

  1. Har lest, og er fullstendig enig i din “anti-skolemat” holdning. God sommer.

  2. Get used to it, people are lazy. When I first put a hit counter on my web page I discovered how many people actually read my blog. I must confess that I was actually amazed over the number of visitors, though, only a small fraction of them bother to comment any of my posts.. It boosted my motivation to keep writing.
    Cheers

  3. Heia heia Julie! Googlet bysykler og fant bloggen din og har nå lest hele bloggen. Morro lesning innimellom all pensumpløyinga. I så fall, i spent påvente på mer kaffebaranmeldelser og nye Julie-ord. Har forøvrig ett kaffekort, så tar varmt imot fler kaffetips, takk. Ja, du ja. Er ingen venn foreløpig, men det for bli. Morro med kommentar bare, i følge deg og meg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s